Dobrodošli na prenovljeni spletni strani Vzajemci.com

Le še nekaj tednov do polno delujoče različice!

Članek slika

V zadnjih dveh mesecih ste lahko spremljali napredek prenove naše spletne strani Vzajemci.com. Sedaj vas lahko z velikim veseljem obvestimo, da so dela v zaključni fazi in bo prenovljena spletna stran zamenjala obstoječo v prihodnjih tednih.

S prenovo želimo pokazati, da Vzajemci že dolgo časa ni več le spletna stran, namenjena izključno tistim, ki želijo spremljati gibanje njihovih naložb. Novi Vzajemci so namenjeni vlagateljem in tudi širši javnosti, ki se zaveda vse večje pomembnosti urejenih osebnih financ. S prenovo spletna stran Vzajemci utrjuje vodilni položaj na slovenskem spletnem trgu osebnih financ, ki odraža vodilno vlogo Vzajemci skupine na področju osebnega finančnega svetovanja ter naložb.

V dveh mesecih smo iz vaše strani prejeli veliko odzivov in smo upoštevali tudi vse vaše predloge, tako boste lahko v prihodnjih dneh na spletni strani videli veliko aktivnosti: 

  • tečajnica vzajemnih skladov bo imela več pogledov (od kompaktnega za tiste, ki bi radi naenkrat videli več skladov do razširjenega za tiste, ki bi radi videli več informacij),
  • dodani bodo popolnoma prenovljeni izračuni,
  • orodje Osebni portfelj bo vključevalo tudi vrednostne papirje iz Ljubljanske borze, pregled vašega portfelja pa bo bolj enostaven s pomočjo dodatka Povzetek,
  • v portfelj bodo prav tako vključeni tudi prenosi znotraj posameznih krovnih skladov,
  • pri vnosu pa boste lahko vpisali tudi morebitne stroške, ki so vam nastali pri vplačilu oz. izplačilu sredstev,
  • prav tako bosta dodani še dve različici vstopne strani: za prijavljene uporabnike ter za prijavljene z osebnim portfeljem, kjer boste lahko na enem mestu dobili vse informacije, ki vas zanimajo. 

Zaradi vseh teh sprememb vam priporočamo, da si prenovljeno stran dobro ogledate ter nam sporočite svoje mnenje in predloge. 

Končna oblika spletne strani bo postala bolj prijazna za uporabnike, bo bolj pregledna ter ponujala veliko več, kot ste bili vajeni do sedaj. Končna oblika bo postala vaše vsakdanje personalizirano orodje, ki vam bo ponujala točno to, kar boste želeli sami.